Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Spelling Bee

H Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (ΕνΕΑΓΚ) σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Καβάλας διοργανώνει το 2ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Αγγλική γλώσσα (Spelling Bee) για τα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού μας.


Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες φάσεις:
Α. Δήλωση συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς ΠΕ06 Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής 20/2/2018.
Β. Στις 28/2/2018, ημέρα Τετάρτη, οι μαθητές συμμετέχουν στο διαγωνισμό ενδοσχολικά.  Γ. Μετά από καταμέτρηση των σωστών απαντήσεων όλων των συμμετεχόντων του νομού η Ένωση θα ανακοινώσει τους πρώτους 30 επιτυχόντες λαμβάνοντας υπόψη και τους ισοψηφίσαντες, ώστε να συμμετάσχουν στην τελική φάση του Διαγωνισμού.
Δ. Η τελική φάση του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας στις 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ.

Όλοι οι μαθητές της τελικής φάσης θα λάβουν από την Ένωση Έπαινο Διάκρισης σε Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Αγγλική γλώσσα καθώς και εισιτήρια για να παρακολουθήσουν ταινία της επιλογής τους στον κινηματογράφο (ευγενική χορηγία του κινηματογράφου ‘’APOLLON’’ και της ΕνΕΑΓΚ).
Οι τρεις πρώτοι νικητές θα λάβουν μετάλλια διάκρισης και έπαθλα (δωροεπιταγές, ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου «Μερτζιανίδης»).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου